Veilig op vakantie

Het aftellen is begonnen, over een paar dagen ga je genieten van je vakantie. Heerlijk bijkomen onder een palmboom, op de camping of in de sneeuw. Of je nu gaat met het vliegtuig of met de auto, het is altijd fijn als je weet dat jouw koffer goed afgesloten is. Dat is waar Yale voor staat. Naast goedgekeurde deursloten en raamgrendels zijn er nog veel andere producten die veilig en comfortabel wonen mogelijk maken, zoals kluizen, digitale deurspionnen en hangsloten.

Yale hangsloten zijn een zeer handige en flexibele oplossing voor vergrendeling, vaak gebruikt voor schuren en poorten. Ze zijn beschikbaar in verschillende sterkten, duurzaamheid en corrosie-weerstand. Bij het kiezen van een Yale hangslot moet je overwegen of het hangslot voor buitengebruik is en of het handiger is om een combinatie hangslot te hebben in plaats van sleutels te moeten meedragen.

Yale kluizen zijn ideaal voor het bescherman van relatief kleine voorwerpen van grote waarde, zoals juwelen, camera's enz. Met de stijging van identiteitsdiefstal, is het ook het overwegen waard een Yale kluis te hebben waarin belangrijke documenten zoals paspoorten en geboorteaktes zitten. 

Yale kluizen zijn beschikbaar in allerlei formaten en zijn vaak voorzien van voorgeboorde gaten dat de permanente montage makkelijker maakt. Sommige kluizen kunnen handmatig worden geopend met een sleutel en anderen hebben een touchscreen waarvan u een persoonlijke code bezit.

Yale bagagesloten zorgen ervoor dat uw bagage gedurende uw reis veilig opgeborgen blijft.