Ben jij klaar voor de donkere dagen?

De dagen worden korter én donkerder. Voor inbrekers is dit hét moment om toe te slaan. Dit blijkt alleen al uit het feit dat er anderhalf keer zoveel woninginbraken en overvallen zijn tussen oktober en april. Het is dus van groot belang dat je huis goed beveiligd is. Ben jij klaar voor de donkere dagen?

Hoe houd je inbrekers buiten de deur?

Tip 1: Plaats goede en veilige sloten
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90% (!) afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt?

Beveilig compleet Nemef

Lees hier alles over veiligheidssloten >
Lees hier alles over veiligheidsbeslag >
Lees hier alles over veiligheidscilinders >

Tip 2: Draai altijd je deur op slot
Het Nemef 4100 plus slot draait jouw deur automatisch op slot, zodat jouw huis altijd goed is afgesloten en je met een gerust hart de deur uit kunt. Wel zo’n veilig idee!

Lees meer over het Nemef 4100 plus slot >

Tip 3: Voorkom cilindertrekken
Inbrekers hebben al snel in de gaten of jouw huis goed beveiligd is en je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Zo is de kans heel groot dat een inbreker jouw huis overslaat als jouw huis voorzien is van anti-kerntrekbeslag. Simpelweg omdat ze dan langer bezig zijn om je huis binnen te dringen.

Lees hier alles over de inbraakmethode kerntrekken >

Tip 4: Schrik inbrekers af met een alarmsysteem
Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van jouw huis of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm af gaat; Met Yale Smart Living heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw huis.

Bekijk hier onze Yale Smart Living alarm kits > 

Tip 5: Maak een bewoonde indruk
Met de slimme stekkerschakelaar van Yale Smart Living kun je eenvoudig met je smartphone op afstand huishoudelijke apparaten bedienen via de app. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aanzetten als je een avond niet thuis bent. Met deze handige accessoire van Yale laat je nooit een onbewoonde indruk achter, ideaal!

Maak kennis met Yale Smart Living >