De Nationale Inbraakpreventie Weken zijn begonnen!

Hoe veilig is jouw huis?

Het is weer zover! De Nationale Inbraakpreventie Weken met het doel Nederland veiliger te maken zijn gestart. Omdat Nemef hier graag een steentje aan bijdraagt, zijn wij ook dit jaar weer trotse partner van dit initiatief.

Tijdens de Nationale Inbraakpreventie Weken bieden we jou de mogelijkheid om door de ogen van een inbreker naar je eigen huis te kijken met als doel je bewuster te maken van de risico’s op en nasleep van woninginbraak. Is jouw huis wel echt zo veilig als je denkt? Voldoet jouw huis aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? En wat kun je op korte termijn doen om jouw huis makkelijk en snel beter te beveiligen?

Beveilig altijd compleet
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90% (!) afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt? Lees hier meer!

Beveilig compleet Nemef

Voorkom een inbraak met anti-kerntrekbeslag
Inbrekers kunnen op verschillende manieren je huis binnenkomen. Kerntrekken is een populaire inbraakmethode op dit moment. Wat is kerntrekken precies? En hoe voorkom je het? Nemef zet alle feiten op een rij en biedt dé oplossing met het anti-kerntrekbeslag. Lees hier meer!

Flipperen
Wist je dat een inbreker eenvoudig jouw huis binnen kan dringen door simpelweg je deur open te flipperen? De dagschoot wordt dan met een bankpasje naar binnengedrukt, waardoor de deur makkelijk open gaat. Een inbreker heeft hier maar een paar seconden voor nodig als je deur niet op slot is gedraaid. Nemef 4100 plus biedt hier dé oplossing voor. Met dit zelfsluitende slot vergeet je namelijk nooit meer je deur op slot te doen, omdat dit automatisch gebeurt. Deur dicht betekent dus altijd op slot. De inbraakmethode flipperen wordt hierdoor onmogelijk. Lees hier meer over Nemef 4100 plus

In 'no time' een veilige achterdeur
Maar liefst 60% van de inbraken vindt plaats via de achterdeur. Het is daarom heel belangrijk ook aan de achterkant van je huis de boel goed te beveiligen. In 'no time' een veilige achterdeur? De specialisten van Nemef leggen je uit hoe! Bekijk ons YouTube filmpje! 

Beveilig óók je ramen!
Zijn de ramen van jouw woning goed beveiligd? Inbrekers hebben maar een kleine ruimte nodig om zich doorheen te wurmen en daar staat niet altijd iedereen bij stil. Daarom is het goed om naast deurbeveiliging ook de beveiliging van je ramen goed onder de loep te nemen. Lees hier meer!  

En... er is meer!
Naast goedgekeurde deursloten en raamgrendels zijn er nog veel andere producten die veilig en comfortabel wonen mogelijk maken, zoals Yale kluizen, Yale digitale deurspionnen en Yale hangsloten

Beveiligingstips van de specialist
Tot slot hebben we de beste beveiligingstips voor je op een rijtje gezet. Lees hier meer! 

Laat hieronder je mailadres achter en ontvang gratis de folder 'Hoe veilig is jouw huis?'