Verhuizen

Hoera, je hebt een nieuwe woning! Ongeacht de buurt en het soort huis of appartement raadt Nemef je aan om de cilinders onmiddellijk te vervangen zodra je jouw nieuwe stulpje betrekt. Nemef legt uit waarom en voorziet je graag van advies.

Afgelopen maanden ben je vast heel druk geweest met de voorbereidingen. Maar heb je ook nagedacht over de beveiliging van je huis? De makelaar, buren, vrienden, de schoonmaker, de klusjesman, dit zijn zo maar wat mensen die een sleutel zouden kunnen hebben van de woning waar jij nu eigenaar van bent. Het kopen van een nieuwe woning is een feest, maar zorg er ook voor dat dit zo blijft en laat je niet verrassen door een inbraak. De sloten en cilinders van jouw nieuwe paleis zijn lang niet zo spannend om over na te denken als bijvoorbeeld je godijnen of de meubels. Toch is dit hét moment om tot actie over te gaan, zodat je straks onbezorgd kunt genieten van je nieuwe stulpje. Nemef zet de beste tips en tricks voor je op een rijtje: 


1. Vervang direct de cilinders
In veel gevallen is een nieuwe cilinder genoeg, maar het kan zijn dat er meer nodig is. Het prettige is dat je na vervanging zeker weet dat er niemand anders een sleutel heeft van jouw nieuwe woning. Dat geef je net een fijner en veiliger gevoel. Bekijk hier het assortiment Nemef veiligheidscilinders.

Tip: Vergeet ook niet de sleutels van de brievenbus en van de schuur of de garage! Met de gelijksluitende cilinders van Nemef bedien je met één sleutels al je deuren en ramen. 

2. Laat de woning controleren door een PKVW-expert
Een specialist kan aangeven of nieuwe sloten voldoende veiligheid bieden of dat er wellicht nog andere zwakke punten aan de woning zijn die aangepakt moeten worden.

Tip: Wist je dat wanneer jouw huis veilig is bevonden je hiervoor een certificaat kunt krijgen? En dat dit certificaat bij een aantal verzekeraars voor een leuke korting op je inboedelverzekering kan zorgen? Check nu welk PKVW-bedrijf bij jou in de buurt zit.