Digitale deurspionnen

De bel gaat, maar je verwacht geen bezoek en kan niet zien wie er voor je deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral 's avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat voordat je daadwerkelijk de deur opendoet. Ideaal en wel zo veilig!

De digitale deurspion van Yale vervangt het traditionele kijkgat in de deur. Op het LCD scherm aan de binnenzijde kun je direct zien wie er aanbelt. En wist je dat het zelfs mogelijk is om een foto of filmpje te maken van degene die voor de deur staat? De digitale deurspion van Yale is er in verschillende soorten en varianten, zo is er is voor ieder wat wils. Kies de deurspion die het beste bij jouw situatie past! Deze is eenvoudig op de plaats van een traditionele 'mechanische' deurspion te monteren.

De digitale deurspion van Yale is een nieuwe en handige innovatie die niet alleen eenvoudig te installeren is, maar ook op een makkelijke manier bijdraagt aan de beveiliging van je woning. De deurspion is onder andere verkrijgbaar met uitneembare SD kaart, waardoor je altijd foto’s hebt van diegene die bij je voor de deur hebben gestaan. Daarnaast is de digitale deurspion van Yale ook perfect geschikt om mensen met verkeerde bedoelingen af te schrikken. En dit bied je nét dat beetje extra veiligheid.

Bij Yale streven we ernaar om keer op keer beveiligingsoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Innovaties die niet alleen een gevoel van veiligheid bieden, maar bovenal laagdrempelig én betaalbaar zijn. En dat is precies wat je van een marktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen mag verwachten.