Hangsloten

Maak kennis met Boron, ons nieuwste assortiment hangsloten. Ze zijn ontworpen met 180 jaar ervaring en zijn grondig getest voor extra veiligheid en veerkracht voor wanneer jij dat het meest nodig hebt. Yale, geïnspireerd door het verleden, creëert de toekomst van veiligheid

Standard Protection hangsloten

Perfect voor kluisjes in de sportschool, het beveiligen van je gereedschapskist of voor bezittingen die je wil beschermen. Met een ruime keuze uit kleuren en verschillende maten, voldoet ons assortiment Standard Protection hangsloten altijd aan jouw beveiligingswensen.

Ontdek het assortiment

High Protection hangsloten

Grondig getest op vormen van aantasting, met corrosiebestendigheid om het weer te helpen weerstaan. Ideaal voor Je schuur, poort, rolluiken, containers of andere waardevolle spullen buiten.

Ontdek het assortiment

Maximum Protection hangsloten

Ontworpen voor extreem buitengebruik zoals op je schuur, aanhanger, rolluik, container of andere waardevolle spullen. Ook kunnen deze hangsloten extreme aanvallen doorstaan, zoals het boren en zagen van het slot. De dubbele sluiting zorgt voor extra beveiliging.

Ontdek het assortiment

CEN-classificatie voor Yale hangsloten

De hangsloten van Yale zijn stuk voor stuk getest volgens de Europese norm EN12320:2012 voor hangsloten. Als ze getest worden volgens deze norm, krijgen ze een CEN-classificatie (Europese norm) van 1 tot 6, waarbij 1 de laagste en 6 de hoogste beveiligingsklasse is. De meeste Standard Protection hangsloten hebben beveiligingsklasse 1 of 2. Yale biedt, naast de Standard Protection hangsloten, ook de High Protection hangsloten (klasse2 of 3) én de Maximum Protection hangsloten (klasse 3 of 4) aan.

Er zijn diverse testen uitgevoerd om alle veelvoorkomende vormen van aanvallen, zoals het doorknippen, draaien of lostrekken van de sluiting na te bootsen.

Een reis naar duurzamere verpakkingen

Yale draagt graag bij aan een betere én groenere wereld! Daarom werken we niet alleen met steeds duurzamere materialen, maar verkleinen we tevens de verpakkingen om onze ecologische voetafdruk met 10% te verminderen.