Nieuws & Pers

Het laatste nieuws, productintroducties en persinformatie over Yale. Bekijk hieronder het laatste nieuws en blijf op de hoogte.

Yale introduceert het slimme deurslot Linus®

Het slimme deurslot Linus® is een veilig deurslot waarmee je altijd en overal jouw deur kunt vergrendelen en ontgrendelen. Schakel over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer binnenkomt, verstrek virtuele gastsleutels en controleer op afstand of je deur open of dicht is. Linus® maakt het leven makkelijker én veiliger, zodat jij onbezorgd kunt genieten van wat écht belangrijk is!

De voordelen van slimme beveiligingsoplossingen

Een slimme beveiligingsoplossing van Yale is niet alleen verdomd handig, maar zorgt er ook voor dat je met een gerust hart de deur achter je dicht kunt trekken. Je hebt namelijk 24/7 de controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent! Voor het gemak hebben we wat slimme oplossingen voor je op een rijtje gezet.

ASSA ABLOY gaat een partnerschap aan om het Connectivity ecosysteem uit te breiden

Het Connectivity ecosysteem is een samenwerking tussen Schneider Electric, Somfy, Danfoss en de ASSA ABLOY groep, waar Yale onderdeel van is. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze producten te verbeteren. Zo kunnen we veilige en gemakkelijke toegang bieden tot woningen over de hele wereld.