Nieuws & Pers

Het laatste nieuws, productintroducties en persinformatie over Yale. Bekijk hieronder het laatste nieuws en blijf op de hoogte.

De voordelen van slimme beveiligingsoplossingen

We leven in een tijdperk waarin alles en iedereen druk is en we veel van huis zijn. Een slimme beveiligingsoplossing van Yale is dan niet alleen verdomd handig, maar zorgt er ook voor dat je met een gerust hart de deur achter je dicht kunt trekken. Je hebt namelijk 24/7 de controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent! Voor het gemak hebben we wat slimme oplossingen voor je op een rijtje gezet.

ASSA ABLOY gaat een partnerschap aan om het Connectivity ecosysteem uit te breiden

Het Connectivity ecosysteem is een samenwerking tussen Schneider Electric, Somfy, Danfoss en de ASSA ABLOY groep, waar Yale onderdeel van is. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze producten te verbeteren. Zo kunnen we veilige en gemakkelijke toegang bieden tot woningen over de hele wereld.

Nieuwe updates voor de Yale View-app

Alle Yale Smart Home binnen- en buitencamera’s worden bediend met de Yale View-app. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat deze app goed functioneert. Om de ervaring van onze consumenten bij het gebruik van de app te verbeteren, is er de afgelopen periode hard gewerkt aan een aantal nieuwe updates die gebruikers nog meer flexibiliteit en gemak bieden in hun dagelijks leven.