Nieuws & Pers

Het laatste nieuws, productintroducties en persinformatie over Yale. Bekijk hieronder het laatste nieuws en blijf op de hoogte.

Veilige feestdagen met Yale

De decembermaand is aangebroken; een heerlijke feestmaand vol gezelligheid! Zullen we het alleen niet te gezellig maken voor inbrekers? Voor hen is dit dé periode om veelvuldig te werk te gaan. Onbezorgd genieten van de donkere (feest)dagen kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. En met de tips van Yale wordt dit een fluitje van een cent!

Yale en Home Connect Plus gaan samenwerken en bieden een grenzeloze Smart Home ervaring

Dankzij onze nieuwe samenwerking met Home Connect Plus kun je het slimme deurslot Linus® verbinden met verschillende smart home apparaten of systemen en deze bedienen vanaf één centraal platform - de Home Connect Plus app. Zo haal je nog meer uit je smart home technologie!

Claim direct jouw gratis micro SD kaart 64GB

Heb jij in de maanden november of december een Yale All-in-One voordeurcamera gekocht? Dan hebben wij goed nieuws! Je krijgt van ons namelijk een gratis micro SD kaart 64GB t.w.v. €14,45 cadeau zodat je je beelden kan opslaan! Vul snel onderstaand formulier in en upload jouw aankoopbewijs. Wij sturen de micro SD kaart dan gratis en voor niets naar je op.

Altijd iemand thuis met Yale

Zeker tijdens de donkere dagen is het belangrijk om een bewoonde indruk achter te laten. Met de slimme mogelijkheden van Yale schrik jij letterlijk én figuurlijk inbrekers af. Van een slimme stekkerschakelaar waarmee je jouw alarmsysteem customized tot Philips Hue lampen gekoppeld aan je slimme deurslot Linus. De mogelijkheden zijn eindeloos!