Officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken

Yale Smart Living is dit jaar officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken die zojuist gestart zijn. Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Yale voor staat.

Elke inbraak is er een te veel! 
Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel. 

Yale Smart Living
Yale heeft onlangs een gloednieuw concept ontwikkeld; Yale Smart Living. Hiermee kun je jouw huis beveiligen met slimme beveiligingsproducten. Alarmsystemen, camera's, rookmelders; alles is met elkaar verbonden en te beheren via handige apps. Zo heb je altijd volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent.Altijd de volledige controle over de beveiliging van jouw huis

Alle producten zijn met elkaar verbonden en te beheren via handige apps. Zo kun je op afstand het alarm in- en uitschakelen of zien wie er thuis is gekomen. Wanneer er bijvoorbeeld een indringer of rook wordt gesignaleerd, wordt het alarm geactiveerd door de Smart hub. En nog belangrijker; je ontvangt direct een melding op je smartphone.

Ontdek Yale Smart Living >>