Stap in de wereld van slimme beveiliging

De vraag naar slimme technologie voor thuis groeit in heel Europa. Op IFA 2018 toont Yale de toekomst van slimme huisbeveiliging met zijn Smart Living assortiment.

IFA is dé beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Jaarlijks trekt dit evenement meer dan 240.000 bezoekers naar Berlijn en worden de laatste innovaties in technologie voor thuis gepresenteerd. Yale Smart Living zal een prominente plaats innemen op deze beurs in de ‘Smart Home’ hal. 

Yale Smart Living beschikt over een reeks slimme deursloten, alarmsystemen, CCTV en WiFi camera's die aan elkaar kunnen worden gekoppeld en worden beheerd door de Yale Home-app. Hiermee biedt Yale een compleet slim beveiligingssysteem voor thuis.

Mis het niet en bezoek de Yale stand om onze nieuwe alarmsystemen en cameraoplossingen voor binnen en buiten te ontdekken.

Voor een gerust gevoel overdag en ’s nachts, ontdek je hier het assortiment alarmsystemen van Yale Smart Living. Je hoeft je nooit meer af te vragen of je het alarm wel aan hebt gezet! Onze slimme alarmkits geven je namelijk de volledige controle over de beveiliging van je huis als je op vakantie bent, of gewoon een dagje weg. Je kan het systeem eenvoudig aan- en uitzetten, beheren en controleren vanaf je smartphone.  Onze alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijk en er zijn geen bekabelde verbindingen vereist. Alle accessoires zijn draadloos. Met ons assortiment kun je het alarmsysteem uitbreiden tot maximaal 40 accessoires.Zo kun je het systeem perfect aanpassen aan jouw huis. 

Bekijk onze nieuwe alarmkit op IFA.

Praat met je huisdier of kijk wie er als eerste thuiskomt.
Met onze WiFi camera voor binnen ben je altijd in de buurt van de mensen of dieren die ertoe doen. Wil je zien of de hondenuitlaatservice op tijd is gekomen of dat de kinderen veilig thuis zijn van school? Yale's Home View WiFi camera's bieden beelden in HD- kwaliteit en live videostreaming rechtstreeks naar je smartphone of tablet. Je kunt zelfs ‘hallo’ zeggen via de tweeweg-audiofunctie. Omdat beveiliging belangrijk is, zal een optionele bewegingsdetectie je waarschuwen voor onverwachte activiteiten. 

Bekijk onze nieuwe IP-camera op IFA.

Bekijk je tuin of oprit en weet dat alles er precies zo uitziet als je het hebt achtergelaten. 
Heb jij wel eens een snelle blik op je huis willen werpen toen je weg was? High-definition livestreaming, opname, back-up en afspeelmogelijkheden betekent dat je met behulp van een smartphone en een tablet overal ter wereld beelden kunt bekijken.Met verbeterd nachtzicht en weerbestendigheid van IP67 krijg je zelfs in de slechtste weersomstandigheden een helder beeld. Bovendien kun je meer camera's toevoegen om het systeem aan jouw wensen aan te passen. 

Ontdek ons ​​nieuwe assortiment CCTV op IFA.

Nooit meer zoeken naar sleutels of de kinderen buiten laten wachten. 
Open voortaan je deur met afstandsbediening, pincode, vingerscan of smartphone - waar je ook bent. Ideaal voor gasten, schoonmakers, verzorgers of iemand die een sleutel kwijt is of hun pincode is vergeten. Je kan altijd bijhouden wie er door de deur komt en wanneer. Een slimme woning begint met een slimme deur! Ontdek ons ​​brede assortiment slimme deursloten, beschikbaar in vele Europese formaten, voor stand-alone installatie of als geïntegreerd onderdeel van een slim thuisecosysteem. 

Ontdek ons assortiment slimme deursloten op IFA.

Stap in de wereld van slimme beveiliging! Stand 103 - hal 6.2

VRAAG GRATIS TOEGANGSKAARTEN AAN

 

 

*) Zolang de voorraad strekt.