Officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken 2018

Hoera, het voorjaar is begonnen! Dit betekent dat we spontaan naar buiten gaan en ramen en deuren open vliegen. Het is misschien wel de fijnste tijd van het jaar, maar helaas ook een tijd waarin veel inbrekers actief zijn.

Onbezorgd genieten van de zomer kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boef proof? Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie weken helpen de specialisten van Yale je graag op weg en geven je hieronder de beste tips. Schrik inbrekers af met een alarmsysteem
Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van jouw woning of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat; met Yale Smart Living heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Maak een bewoonde indruk
Met de slimme stekkerschakelaar van Yale Smart Living kun je eenvoudig met jouw smartphone op afstand huishoudelijke apparaten bedienen via de app. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aanzetten als je een avond niet thuis bent. Met deze handige accessoire van Yale laat je nooit een onbewoonde indruk achter, ideaal!

Ontdek de slimme stekkerschakelaar en onze andere handige accessoires >
Weet wie er voor de deur staat….
De bel gaat, je verwacht geen bezoek en kunt niet zien wie er voor de deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat je deze daadwerkelijk opendoet. 

Bekijk hier de Yale digiale deurspionnen >

Berg waardevolle eigendommen en kostbaarheden op
Je moet er niet aan denken, maar áls een inbreker jouw huis is weten binnen te dringen, wil je wel dat jouw meest dierbare bezittingen veilig zijn opgeborgen in een kluis, zodat niets meegenomen kan worden. 

Bekijk hier het uitgebreide assortiment Yale kluizen >

Actie Nationale Inbraakpreventie Weken
Yale Smart Living is officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken en daarom hebben we een speciale actie voor jou. Heb jij tussen 1 mei 2018 en 30 juni 2018 een Yale Smart Home alarmsysteem SR-2100i of SR-3200i gekocht? Doe dan snel mee met onze actie en krijg een gratis accessoire van Yale Smart Living!

Bekijk hier de actie en profiteer snel >