Officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken 2018

De donkere dagen komen er weer aan! We maken ons huis dan weer extra gezellig met onder andere kaarsen of een haardvuur. Maar we moeten ons huis ook extra veilig maken, want dit zijn ook de maanden dat criminelen veelvuldig te werk gaan.

Onbezorgd genieten van deze knusse wintermaanden kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boef proof? Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie weken helpen de specialisten van Yale je graag op weg en geven je hieronder de beste tips. Volledige controle over je deurslot zonder sleutels!
Vergeet jij ook weleens je deur op slot te doen als je weggaat? En wil jij je deur veilig openen en controleren met je smartphone? Kies dan voor de Yale ENTR het slimme veilige slot dat jouw controle geeft over je deur.

Naar de slimme deursloten van Yale Smart Living >

Schrik inbrekers af met een alarmsysteem 
Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van jouw woning of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat; met Yale Smart Living heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Houd je huis in de gaten met beveiligingscamera's
Met de beveiligingscamera’s voor buiten kun je erop vertrouwen dat jouw huis goed wordt beveiligd. Bekijk op afstand livebeelden van je huis en ontvang meldingen op je smartphone.

Bekijk hier de beveiligingscamera's van Yale Smart Living >

Weet wie er voor de deur staat…. 
De bel gaat, je verwacht geen bezoek en kunt niet zien wie er voor de deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat je deze daadwerkelijk opendoet. 

Bekijk hier de Yale digiale deurspionnen >

Actie Nationale Inbraakpreventie Weken
Yale Smart Living is officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken en daarom hebben we een speciale actie voor jou. Heb jij tussen 1 november 2018 en 31 december 2018 een Yale Smart Home alarmsysteem SR-2100i gekocht? Doe dan snel mee met onze actie en krijg een gratis accessoire van Yale Smart Living!

Bekijk hier de actie en profiteer snel >