Altijd iemand thuis met de nieuwe WiFi binnencamera van Yale

Met de Yale binnencamera’s weet je precies wat zich thuis afspeelt, ook als je er niet bent. Mis geen moment meer. Zie wie er als eerste thuiskomt, luister en praat met iemand in je woonkamer of hou je huisdier in de gaten via de Yale View app.

Yale introduceert een nieuwe WiFi binnencamera om livebeelden van je huis in Full HD kwaliteit te bekijken, waar je ook bent. Met de nieuwste draadloze technologie is de Yale binnencamera altijd en overal toegankelijk via je tablet of smartphone.

De Yale binnencamera’s houden een oogje in het zeil. Je hoeft geen moment meer te missen. Via de Yale View app kun je overal ter wereld live beelden bekijken van jouw woning, ontvang je meldingen bij beweging en kun je met iemand een gesprek voeren. De camera kan ook eerder opgenomen beelden opnieuw afspelen door de toevoeging van een SD kaart.

De Yale View app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Het installeren en instellen van de camera is heel eenvoudig. De app leidt je van begin tot eind door het hele proces.

Onze nieuwe camera werkt zelfstandig en kan gekoppeld worden met andere beveiligingsproducten in de Yale Smart Living familie. Ook werkt de camera naadloos samen met Amazon Alexa en binnenkort met Google Assistant.

Lees hier meer informatie >

Slimme beveiliging maakt het dagelijkse leven een beetje eenvoudiger, zodat jij onbezorgd kunt genieten