Bekijk op je smartphone livebeelden van je huis via je Yale Smart Home beveiligingscamera

Er zijn steeds meer mensen die hun huis beveiligen met slimme camera’s. Lange tijd waren beveiligingscamera’s vooral weggelegd voor (semi) professioneel gebruik, maar tegenwoordig kun je tegen een relatief lage prijs je huis, garage of tuin in de gaten houden. Met de nieuwe beveiligingscamera’s van Yale kun je op afstand met je smartphone livebeelden bekijken van je huis. Je ontvangt zelfs een melding als er bijvoorbeeld iemand de tuin in komt lopen of als er beweging wordt gedetecteerd op je oprit.

Het Yale assortiment beveiligingscamera’s, ook wel CCTV-camera’s genoemd, bestaat onder andere uit een stand alone WiFi camera. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Monteer de camera op een strategische plek aan de buitenzijde van je woning of garage, download de Yale View-app en maak verbinding via WiFi. Je kunt direct beelden bekijken in HD kwaliteit via je beveiligingscamera. En met de handige afspeelfunctie kun je beelden van een eerdere datum eenvoudig terugkijken. Wil je een uitgebreid camerasysteem met meer opslagcapaciteit en mogelijkheden? Dan biedt Yale ook complete kits met twee of vier (bekabelde of draadloze) camera's inclusief harde schijf met grote opslagcapaciteit van 1TB of 2TB.

Bij alle Yale producten is beveiliging van groot belang. De camera wordt daarom standaard met een wachtwoord beveiligd om ongewenst toegang tot het systeem te voorkomen. Elke camera neemt op in Full HD 1080p of zelfs 4MP (WiFi buitencamera) en heeft een 16x digitale zoomlens voor betere bewaking. De camera's zijn weerbestendig en hebben een verbeterd nachtzicht van 30 meter. Uiteraard zijn deze camera’s ook te koppelen aan de app van het Yale Smart Living alarmsysteem. Zo kan je bij een alarm direct schakelen naar de livebeelden van de camera’s rondom je huis. 

Meer over de Yale Smart Living beveiligingscamera's.