Onbezorgd genieten van de donkere dagen

Onbezorgd genieten van de donkere dagen? Maak je huis extra gezellig met onder andere kaarsen of een haardvuur. Maar wees ook alert en beveilig je huis extra goed, want voor inbrekers is dit dé periode om veelvuldig te werk te gaan.

Onbezorgd genieten van deze knusse wintermaanden kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boef proof? De specialisten van Yale helpen je graag op weg en hebben de beste tips voor je verzameld.Volledige controle over je deurslot zonder sleutels!
Vergeet jij ook weleens je deur op slot te doen als je weggaat? En wil jij je deur veilig openen en controleren met je smartphone? Kies dan voor de Yale ENTR het slimme veilige slot dat jouw controle geeft over je deur.

Naar de slimme deursloten van Yale Smart Living >

Schrik inbrekers af met een alarmsysteem 
Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van jouw woning of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat; met Yale Smart Living heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Houd je huis in de gaten met beveiligingscamera's
Met de beveiligingscamera’s voor buiten kun je erop vertrouwen dat jouw huis goed wordt beveiligd. Bekijk op afstand livebeelden van je huis en ontvang meldingen op je smartphone.

Bekijk hier de beveiligingscamera's van Yale Smart Living >

Weet wie er voor de deur staat…. 
De bel gaat, je verwacht geen bezoek en kunt niet zien wie er voor de deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat je deze daadwerkelijk opendoet. 

Bekijk hier de Yale digiale deurspionnen >