Officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken 2019

De dagen worden korter én donkerder. Voor inbrekers is dit hét moment om toe te slaan. Dit blijkt alleen al uit het feit dat er anderhalf keer zoveel woninginbraken en overvallen zijn tussen oktober en april. Het is dus van groot belang dat je huis goed beveiligd is. Maar wat kun jij zelf precies doen om je huis makkelijk én snel te beveiligen?

Yale is partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken
Onbezorgd genieten van deze knusse wintermaanden kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boefproof? Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie weken helpen de specialisten van Yale je graag op weg en geven je hieronder de beste tips. Ongewenst bezoek in de spotlights
Voor de nieuwe Yale All-in-One camera blijft niets onopgemerkt! Zo wordt (ongewenst) bezoek in de spotlights gezet wanneer het donker is en beschermt deze camera jouw huis, waar je ook bent. Ontvang direct een melding op je smartphone van wat er thuis gebeurt, ook als je er niet bent.

Naar de beveiligingscamera's van Yale Smart Living >

Schrik inbrekers af met een alarmsysteem 
Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van jouw woning of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat; met Yale Smart Living heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Altijd iemand thuis met Yale 
Met de slimme stekkerschakelaar van Yale kun je eenvoudig met je smartphone op afstand huishoudelijke apparaten bedienen via de app. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aanzetten als je een avond niet thuis bent. Met deze handige accessoire van Yale laat je nooit een onbewoonde indruk achter, ideaal!

Bekijk hier de handige accessoires van Yale Smart Living >

Weet wie er voor de deur staat…. 
De bel gaat, je verwacht geen bezoek en kunt niet zien wie er voor de deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat je deze daadwerkelijk opendoet. 

Bekijk hier de Yale digiale deurspionnen >

Actie! Gratis accessoire bij aanschaf alarmsysteem
Yale Smart Living is officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken en daarom hebben we een speciale actie voor jou. Heb jij tussen 1 november 2019 en 31 december 2019 een Yale Smart Home alarmsysteem SR-2100i of SR-3200i gekocht? Doe dan snel mee met onze actie en krijg een gratis accessoire van Yale Smart Living!

Bekijk hier de actie en profiteer snel >