Officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken 2019

Hoera, het voorjaar is begonnen! Dit betekent dat we spontaan naar buiten gaan en ramen en deuren open vliegen. Het is misschien wel de fijnste tijd van het jaar, maar helaas ook een tijd waarin veel inbrekers actief zijn.

Onbezorgd genieten van de zomer kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boef proof? Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie weken helpen de specialisten van Yale je graag op weg en geven je hieronder de beste tips. Schrik inbrekers af met een alarmsysteem
Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een alarmsysteem om inbrekers af te schrikken. Op afstand beelden bekijken van jouw woning of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat; met Yale Smart Living heb je de volledige controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Blijf thuis terwijl je weggaat
Draai de camera, verander de kijkhoek en zoom in en uit via je smartphone of tablet, waar je ook bent. Via de spreek-/luisterverbinding kun je zelfs met iemand in je woonkamer communiceren terwijl je van huis bent. De eenvoudig te installeren camera's zijn ideaal voor iedereen die snel en gemakkelijk wil controleren of thuis alles in orde is.

Ontdek de WiFi camera's van Yale >
Met een gerust hart de deur uit
Ben je op vakantie en wil je zien wat er thuis gebeurt? Met de slimme beveiligingscamera's van Yale kun je via je smartphone of tablet livebeelden bekijken van je huis, ongeacht je locatie. Je ontvangt zelfs een melding als er bijvoorbeeld iemand de tuin inloopt of als er beweging wordt gedetecteerd op je oprit. Je kunt voortaan met een gerust hart de deur uit.


Bekijk hier de Smart Home beveiligingscamera's van Yale >

Berg waardevolle eigendommen en kostbaarheden op
Je moet er niet aan denken, maar áls een inbreker jouw huis is weten binnen te dringen, wil je wel dat jouw meest dierbare bezittingen veilig zijn opgeborgen in een kluis, zodat niets meegenomen kan worden. 

Bekijk hier het uitgebreide assortiment Yale kluizen >

Actie Nationale Inbraakpreventie Weken
Yale Smart Living is officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken en daarom hebben we een speciale actie voor jou. Heb jij tussen 1 mei 2019 en 30 juni 2019 voor minimaal € 75,- aan veiligheidsproducten van Nemef of Yale gekocht bij één van onze specialisten? Ontvang dan nu een gratis Yale reiskluis ter waarde van € 22,60.

Bekijk hier de actie en profiteer snel >