Yale ENTR® slim deurslot

Ga van huis zonder sleutel!

Zeg maar dag tegen sleutels en open voortaan je deur met een smartphone, afstandsbediening, pincode of met je vingerafdruk. Ervaar het gemak van het slimme deurslot ENTR van Yale, dé specialist als het gaat om huisbeveiliging. Bepaal zelf wat bij jou past en weet dat de deur altijd op slot zit als je weggaat. Makkelijk én veilig!

ENTR maakt van jouw deur een slimme deur
Naast alarmsystemen, camera’s en digitale deurspionnen introduceert Yale nu ook een slim deurslot. Yale ENTR is een elektronische motorcilinder die je aan de binnenzijde van de deur plaatst. Aan de buitenzijde zien voorbijgangers alleen de SKG***® veiligheidscilinder. Door je bestaande cilinder te vervangen, maak je eenvoudig van jouw deur een slimme deur. Het plaatsen van een ENTR in je deur is binnen enkele minuten gepiept, zonder bouwkundige aanpassingen. Het is een echt plug & play product en past op vrijwel iedere deur.

Nooit meer voor een dichte deur
Het slimme deurslot ENTR is op verschillende manieren te bedienen. Je hoeft niet meer bang te zijn dat jij of je kinderen de huissleutel vergeten. Zo gaat er tegenwoordig niemand de deur meer uit zonder smartphone en dus is er een handige app om de deur te openen. Daarnaast is er een afstandsbediening beschikbaar die de deur van een afstand kan openen. Een andere mogelijkheid is via een codepaneel (met of zonder vingerscan) dat aan de buitenkant van het huis is bevestigd. Door de veiligheidscilinder aan de buitenzijde kun je altijd de deur nog openen met een gewone sleutel. Maar als je eenmaal het gemak van de ENTR hebt ervaren, kun je die sleutels wel wegleggen. Die gebruik je niet meer.

Veiligheid staat voorop
Een slim deurslot is niet alleen makkelijk maar ook zeer veilig. De deur gaat namelijk automatisch op slot wanneer je de deur dichttrekt. Zo weet je zeker dat de deur altijd op slot is als je weg bent. Ook kun je bijvoorbeeld familieleden, een schoonmaker of zorgverlener (tijdelijk) toegang geven tot je huis zonder een fysieke sleutel uit te delen. Je kunt dan een virtuele sleutel versturen via je smartphone en deze ook weer intrekken. Jij bepaalt dus wie er toegang heeft tot jouw huis en wanneer. Daarnaast is de communicatie tussen de ENTR en de accessoires en app versleuteld. Dit maakt de beveiliging net zo veilig als internetbankieren.

Bekijk direct ons Yale ENTR assortiment.