Yale All-in-One camera

Ga met een gerust hart de deur uit!

De nieuwe Yale Smart Living All-in-One camera beschermt jouw huis, waar je ook bent. Ontvang direct een melding op je smartphone van wat er thuis gebeurt, ook als je er niet bent.

Live beelden bekijken, realtime gesprekken, bewegingsdetectie en ingebouwde spotlight; het is allemaal toegankelijk via de Yale View app. Verwacht je een pakketje, maar ben je niet thuis? Dan ontvang je een melding op je smartphone van de bewegingssensor en zie je live beelden van de koerier die voor je deur staat. Met de spreek-/luisterfunctie kun je op afstand een gesprek met hem voeren. Om ongewenste bezoekers in de spotlights te zetten of om in het donker te zien wie er voor je deur staat, is de camera voorzien van een felle lamp.

Alle functies kunnen bediend worden via de Yale View app, die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Het installeren en instellen van de camera is heel eenvoudig. De app leidt je van begin tot eind door het hele proces.

Onze nieuwe camera werkt stand alone én kan gekoppeld worden met andere beveiligingsproducten uit het Yale Smart Living assortiment. Bovendien werkt de All-in-One camera naadloos samen met Amazon Alexa en Google Assistant.

Lees hier meer informatie >

Review Smarthome Magazine: "Yale All-in-One outdoor camera; waar voor je geld!"

Smarthome Magazine, het platform met het laatste nieuws- en onafhankelijke reviews van smart home-producten, heeft de All-in-One camera van Yalegetest en bekroond met een 8. Het testteam kwam tot de volgende conclusie; "Voor een prijs van 129 euro haal je een fijne en uitgebreide beveiligingscamera in huis. De camera biedt een complete alles-in-één-ervaring aan."

Lees hier de volledige review