Houd alles onder controle met de Yale Smart Living alarmsystemen

Beveiligingsspecialist Yale brengt de slimme beveiliging van woningen op een hoger niveau door gebruikers de volledige controle te geven met haar serie Smart Living alarmsystemen.

Je kunt je alarmsysteem in- en uitschakelen, configureren en bedienen vanaf je smartphone of tablet met behulp van de Yale Smart Home app. Met de Smartphone alarmsystemen ontvang je alarmmeldingen per e-mail, pushbericht of zelfs sms wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd. Je bent onmiddellijk op de hoogte van de situatie, zodat het gemakkelijker dan ooit is om optimaal te profiteren van een slim beveiligingssysteem.

De kant-en-klare alarmkits kunnen worden uitgebreid met extra accessoires, zoals een stekkerschakelaar om bijvoorbeeld een lamp op afstand aan en uit te zetten of een videocamera met bewegingssensor om beelden te bekijken van je huis. Je kunt zelfs een Yale Smart Lock op je voordeur monteren en iemand op afstand toegang geven tot jouw woning.

Of je nu op vakantie gaat of gewoon het licht wilt uitschakelen na een lange dag, een Smart Living alarmsysteem bied je volledige gemoedsrust en beschermt je bezittingen, je gezin en jezelf.

Met de nieuwste Smart Living alarmsystemen is het niet nodig om de inboedel te beschadigen, tapijten op te tillen of kabels te trekken. Alle accessoires zijn draadloos. De alarmsystemen worden geleverd met accessoires die vooraf gekoppeld zijn aan de Smart hub en daardoor eenvoudig te installeren.

Het assortiment bestaat uit vier kant-en-klare alarmkits die geschikt zijn voor verschillende soorten huiseigenaren. Afhankelijk van de wensen kan men kiezen uit een basissysteem zonder app maar met een bedieningspaneel of de Smartphone alarmsystemen die te bedienen zijn met een app, waar je ook bent. Het is zelfs mogelijk om het alarmsysteem gedeeltelijk in te schakelen, terwijl je in de rest van het huis vrij kunt rondlopen.

Dennis de Vroe, Product Manager Smart Door Locks, vertelt: “Bij de ontwikkeling van de Yale Smart Living alarmsystemen is rekening gehouden met de gebruiker. Daarom is de bediening op afstand nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden, terwijl het hoge beveiligingsniveau en de betrouwbaarheid gewaarborgd blijft.”

Klik hier voor meer informatie over het assortiment aan Smart Living alarmsystemen van Yale, of om het volledige assortiment van Smart Living te bekijken.