ASSA ABLOY gaat een partnerschap aan om het Connectivity ecosysteem uit te breiden

We hebben onze krachten gebundeld met Schneider Electric, Somfy en Danfoss om nieuwe oplossingen te bieden voor de moderne woning in een steeds slimmer wordende wereld.

Het Connectivity ecosysteem is een samenwerking tussen Schneider Electric, Somfy, Danfoss en de ASSA ABLOY groep, waar Yale onderdeel van is. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om onze producten te verbeteren. Zo kunnen we veilige en gemakkelijke toegang bieden tot woningen over de hele wereld.

Samen met de partners willen wij eenvoudige, veilige en naadloze oplossingen bieden voor woningen. Je woning wordt tegenwoordig steeds slimmer en je kunt steeds meer digitaal of via een app regelen. We gebruiken samen onze expertise om deze oplossingen beter op elkaar te laten aansluiten en nog verder uit te breiden.

Dit betekent dat een slim ecosysteem voor jouw woning een realiteit is geworden. Slimme toegang wordt in het ecosysteem gecombineerd met functies als energiebesparing, verwarming en rolluikenbeheer.

De samenwerking tussen de producten biedt voor onze toekomstige slimme deursloten tal van mogelijkheden. Zo kunnen er verschillende scenario’s gecreëerd worden die jouw leven vergemakkelijken en tegelijkertijd een naadloze ervaring bieden met producten van verschillende aanbieders.

Yale en de partners van het Connectivity ecosysteem werken samen om oplossingen te bedenken die jou helpen om je thuis veiliger en comfortabeler te voelen. We denken ook na over wat je allemaal aanraakt als je ergens binnen komt, zoals deurkrukken, toegangscodepanelen en deurtoegangssystemen. Met de toekomstige Yale slimme deursloten kunnen we volledige aanraakvrije oplossingen mogelijk maken. We focussen ons op het ontwikkelen van antimicrobiële oplossingen (bijv. door het gebruik van bacteriedodende materialen op schakelaars) en handsfree oplossingen (bijv. gemotoriseerde rolluiken, jaloezieën en deuren. Verder ligt er een focus op slimmere systemen om toegang te controleren (bijv. toegangsoplossingen met gebruikersbeheer) en luchtkwaliteitssystemen via onder meer automatisering van ramen.