De beste beveiligingstips

Boefproof de zomer door

Onze Yale specialisten hebben speciaal voor jou de beste beveiligingstips verzameld, zodat je jouw woning optimaal kunt beveiligen. Met deze tips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Houd inbrekers buiten met Yale!

Onbezorgd genieten van de zomer kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is een woning nou boefproof? Onze specialisten helpen je graag op weg.

 1. Wist je dat de kans groot is dat je inbrekers afschrikt met een beveiligingscamera? Kies daarom, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk, voor een buitencamera! Hiermee houd je meteen de buitenboel 24/7 in de gaten, waar je ook bent!
  Bekijk hier de buitencamera’s van Yale (CCTV’s) >
 2. Maar er is meer! Wil jij op afstand live beelden bekijken, realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat? Met de All-in-One camera van Yale kan het allemaal!
  Bekijk hier de All-in-One camera van Yale >
 3. Wil jij altijd 100% zeker weten dat je voordeur veilig is afgesloten? Het slimme deurslot Yale ENTR is zelfsluitend en draait jouw voordeur automatisch op slot! Hoe handig is dat? Daarnaast kun je je deur openen met je smartphone, een afstandsbediening, een pincode of je vingerafdruk, ideaal!
  Ontdek snel de Yale ENTR >
 4. Wij adviseren je om bij afwezigheid ’s avonds of ’s nachts altijd op diverse plaatsen in en rond de woning licht te laten branden. De slimme stekkerschakelaar van Yale is hier dé oplossing voor!
  Bekijk hier de slimme stekkerschakelaar van Yale en onze andere handige accessoires >
 5. Je moet er niet aan denken, maar áls een inbreker jouw huis is weten binnen te dringen, wil je natuurlijk wel dat jouw meest dierbare bezittingen veilig zijn opgeborgen in een kluis, zodat niets meegenomen kan worden. Yale heeft een uitgebreid assortiment inbraakwerende kluizen. 
  Bekijk hier ons uitgebreide assortiment Yale kluizen >
 6. Wil je graag binnen een oogje in het zeil houden terwijl jij buiten bent? Met de WiFi camera van Yale is dit geen enkel probleem! Draai de camera, verander de kijkhoek en zoom in en uit via jouw smartphone of tablet! Via de spreek-/luisterverbinding kun je zelfs met iemand in je woonkameer communiceren. 
  Bekijk hier de Yale WiFi binnencamera's >
  Bonus: En wist je dat je deze binnencamera nu gratis en voor niets thuisgestuurd krijgt als je mee doet aan onze actie? Lees er hier alles over! >
 7. Wil je deze zomer onbezorgd genieten in en rond het huis? Dan wil je absoluut niet de deur openen voor mensen met verkeerde bedoelingen! Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat je daadwerkelijk de deur opendoet. 
  Bekijk hier de Yale digitale deurspionnen >