De voordelen van slimme beveiligingsoplossingen

Waarom steeds meer mensen voor slimme oplossingen kiezen

We leven in een tijdperk waarin alles en iedereen druk is en we veel van huis zijn. Een slimme beveiligingsoplossing van Yale is dan niet alleen verdomd handig, maar zorgt er ook voor dat je met een gerust hart de deur achter je dicht kunt trekken. Je hebt namelijk 24/7 de controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent! Voor het gemak hebben we wat slimme oplossingen voor je op een rijtje gezet.

Yale All-in-One camera
De Yale All-in-one camera is meer dan een slimme camera. Je hebt niet alleen 24/7 de controle over de beveiliging in èn rond je woning, maar kunt ook op afstand live beelden bekijken èn realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat. Met de ingebouwde spotlights blijft niets onopgemerkt. En als er iets niet pluis is, gaat direct de sirene af. Wat wil je nog meer?
Lees meer over de Yale All-in-One camera >Yale CCTV buitencamera’s
Het assortiment buitencamera’s van Yale biedt voor iedere situatie de gewenste oplossing. Van een stand alone WiFi camera oplossing (SV-DB4MX-B) tot complete kits met bedrade of draadloze camera's inclusief DVR/NVR voor meer opslagcapaciteit en mogelijkheden. Bij Yale kan het eigenlijk allemaal! Dankzij de ingebouwde intelligente video analyse is de Digitale Video Recorder (DVR) in staat om bewegende objecten te herkennen èn te analyseren. Als één van de camera's beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. De beveiligingsbeelden kun je vervolgens direct live bekijken of terugkijken via de app of op een monitor. Bonus: De camera's hebben een verbeterd nachtzicht tot 30 meter en geven, zelfs in slechte weeromstandigheden, heldere beelden.
Lees meer over de Yale CCTV buitencamera’s >

Yale WiFi binnencamera
Met de WiFi binnencamera van Yale is er altijd iemand thuis. Met één druk op de knop zie je wat er thuis gebeurt en bekijk je beelden via je smartphone. Door de speek/luisterverbinding kun je zelfs met iemand een gesprek voeren die in je woonkamer staat. En dit terwijl jij van huis bent! Zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding. Mis geen moment meer en ga onbezorgd de deur uit!
Lees meer over de Yale WiFi binnencamera >

Yale ENTR slimme deurslot
Een slim huis, begint met een slim slot. Open jij jouw deur met een app, pincode, vingerscan of afstandsbediening? It’s up to you! Handig: Je ontvangt een melding zodra iemand de deur opent! En om het je nòg makkelijker te maken, draait dit slimme deurslot jouw deur automatisch op slot. Slimmer èn veiliger kan bijna niet!
Lees meer over Yale ENTR >Tip: Wist je dat Yale ook heel veel handige accessoires in het Yale Smart Living assortiment heeft opgenomen? Zo kun je onder andere met één druk op de knop op afstand je verlichting aan zetten als je van huis bent. Ideaal!
Ontdek Yale Smart Living >