De voordelen van slimme beveiligingsoplossingen

Waarom steeds meer mensen voor slimme oplossingen kiezen

Een slimme beveiligingsoplossing van Yale is niet alleen verdomd handig, maar zorgt er ook voor dat je met een gerust hart de deur achter je dicht kunt trekken. Je hebt namelijk 24/7 de controle over de beveiliging van jouw huis, waar je ook bent! Voor het gemak hebben we wat slimme oplossingen voor je op een rijtje gezet.

NIEUW: Het slimme deurslot Yale Linus
Met ons gloednieuwe Yale Linus slot doen we er nog een schepje bovenop! Zo kun je op afstand zien wie er wanneer binnenkomt en bijvoorbeeld controleren of je deur open of gesloten is. Ook tover je jouw smartphone of Apple Watch eenvoudig om in een virtuele sleutel! Het is zelfs mogelijk om jouw voordeur automatisch te laten openen, zodra je aan komt lopen! Makkelijker en veiliger kan niet! Benieuwd naar nóg meer voordelen en handige snufjes van deze innovatie? 

Maak kennis met Yale Linus >Yale All-in-One camera

De Yale All-in-one camera is meer dan een slimme camera. Je hebt niet alleen 24/7 de controle over de beveiliging in én rond je woning, maar kunt ook op afstand live beelden bekijken en realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat. Met de ingebouwde spotlights blijft niets onopgemerkt. En als er iets niet pluis is, gaat direct het alarm af. Ideaal voor de donkere dagen!

Lees meer over de Yale All-in-One camera >Yale CCTV buitencamera’s
Het assortiment buitencamera’s van Yale biedt voor iedere situatie de gewenste oplossing. Van een stand alone WiFi camera oplossing (SV-DB4MX-B) tot complete kits met bedrade of draadloze camera's inclusief DVR/NVR voor meer opslagcapaciteit en mogelijkheden. Bij Yale kan het eigenlijk allemaal! Dankzij de ingebouwde intelligente video analyse is de Digitale Video Recorder (DVR) in staat om bewegende objecten te herkennen én te analyseren. Als één van de camera's beweging detecteert, ontvang je een melding op je smartphone. De beveiligingsbeelden kun je vervolgens direct live bekijken of terugkijken via de app of op een monitor. Bonus: De camera's hebben een verbeterd nachtzicht tot 30 meter en geven, zelfs in slechte weeromstandigheden, heldere beelden. Ideaal dus tijdens de donkere dagen en perfect voor de beveiliging van jouw schuur of tuin!

Lees meer over de Yale CCTV buitencamera’s >

Yale WiFi binnencamera
Met de WiFi binnencamera van Yale is er altijd iemand thuis. Met één druk op de knop zie je wat er thuis gebeurt en bekijk je beelden via je smartphone. Door de spreek/luisterverbinding kun je zelfs met iemand een gesprek voeren die in je woonkamer staat. En dit terwijl jij van huis bent! Zodra er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je direct een melding. Mis geen moment meer en ga onbezorgd de deur uit!

Lees meer over de Yale WiFi binnencamera >

Yale ENTR slimme deurslot
Een slim huis, begint met een slim slot. Open jij jouw deur met een app, pincode, vingerscan of afstandsbediening? It’s up to you! Handig: Je hoeft nooit meer te zoeken naar je sleutels! En om het je nóg makkelijker te maken, draait dit slimme deurslot jouw deur automatisch op slot. 

Lees meer over Yale ENTR >

Tip: Wist je dat Yale ook heel veel handige accessoires in het Yale Smart Living assortiment heeft opgenomen? Zo kun je onder andere met één druk op de knop op afstand je verlichting aan zetten als je van huis bent. Ideaal tijdens de feestdagen!

Ontdek Yale Smart Living >