Nationale Inbraakpreventie Weken 2020

Van 2 november tot en met 31 december 2020

De Nationale Inbraakpreventie Weken staan weer voor de deur! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Yale voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Steeds meer Nederlanders kiezen voor beveiligingscamera
Wist je dat 25% van de Nederlandse huizen voorzien is van een beveiligingscamera? Bij Yale staan we hier niet van te kijken. Wij adviseren altijd om, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk van Nemef, ook voor een beveiligingscamera te kiezen. Niet alleen om inbrekers af te schrikken, maar zeker ook om de buitenboel 24/7 in de gaten te houden! Loopt er iemand je tuin in of wordt er beweging gedetecteerd op je oprit, dan ontvang je meteen een melding op je smartphone. Handig én veilig, zeker tijdens de donkere dagen!

Bekijk hier ons assortiment buitencamera’s >

Altijd iemand thuis tijdens de donkere dagen
En om het nog mooier te maken, heeft Yale de All-in-One camera in het leven geroepen. Op afstand live beelden bekijken, realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat of direct een gratis melding op je smartphone zodra er beweging wordt gedetecteerd; met deze smarthome musthave kan het allemaal. Tip: Plaats de Yale All-in-One camera bij je voordeur, zodat ook je oprit goed in de gaten wordt gehouden!

Lees hier meer over de All-in-One camera van Yale >Slimme deursloten steeds populairder
Dat slimme sloten steeds populairder worden, begrijpen wij wel. Je hebt geen zorgen meer of je jouw deur wel goed op slot hebt gedraaid. Dit doet jouw slot namelijk automatisch zodra je de deur achter je dichttrekt. Verder bepaal je in veel gevallen hoe en wanneer je de deur bedient. En dit alles zonder sleutels. Ideaal!

Ontdek hier de slimme sloten van Yale >

NIEUW: Het slimme deurslot Yale Linus
Met ons gloednieuwe Yale Linus slot doen wij er nog een schepje bovenop! Zo kun je op afstand zien wie er wanneer binnenkomt en bijvoorbeeld controleren of je deur open of gesloten is. Ook tover je jouw smartphone of Apple Watch eenvoudig om in een virtuele sleutel! Het is zelfs mogelijk om jouw voordeur automatisch te laten openen, zodra je aan komt lopen! Makkelijker en veiliger kan niet! Benieuwd naar nóg meer voordelen en handige snufjes van deze innovatie?

Maak snel kennis met Yale Linus >