Nationale Inbraakpreventie Weken 2020

Van 1 mei tot en met 30 juni

De Nationale Inbraakpreventie Weken staan weer voor de deur! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Yale voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Onbezorgd genieten van de zomer kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boefproof? Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie weken helpen de specialisten van Yale je graag op weg en voorzien je van de beste tips. 

Schrik inbrekers af met een beveiligingscamera

Kies naast goedgekeurd hang- en sluitwerk ook voor een beveiligingscamera. Niet alleen om inbrekers af te schrikken, maar zeker ook om de buitenboel 24/7 in de gaten te houden! Loopt er iemand je tuin in of wordt er beweging gedetecteerd op je oprit, dan ontvang je meteen een melding op je smartphone. Veiliger kan niet!

Bekijk hier ons assortiment buitencamera’s >

Voordeurcamera: altijd iemand thuis

En om het nog mooier te maken, heeft Yale de All-in-One camera in het leven geroepen. Ideaal voor bij de voordeur. Op afstand live beelden bekijken, realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat of direct een gratis melding op je smartphone zodra er iemand naar je voordeur loopt. Deze smart home musthave kan het allemaal.

Lees hier meer over de All-in-One camera van Yale >

Ultiem gevoel van veiligheid

Je moet er niet aan denken, maar áls een inbreker toch jouw huis is weten binnen te dringen, wil je wel dat waardevolle bezittingen achter slot en grendel liggen. Yale zorgt al bijna 200 jaar voor de beveiliging van jouw huis en je meest dierbare bezittingen. Wij begrijpen dat het ultieme gevoel van veiligheid een combinatie is van vrijheid én onbezorgd genieten van het leven. Hier spelen we met ons uitgebreide assortiment Yale kluizen dan ook op in.

Ontdek ons uitgebreide assortiment Yale kluizen >

Beveiligingstips

Onze Yale specialisten hebben speciaal voor jou de beste beveiligingstips verzameld, zodat je jouw woning optimaal kunt beveiligen. Met deze tips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Houd inbrekers buiten met Yale!

Kijk hier voor meer beveiligingstips