Nieuw: High & Maximum Security kluizen

(Maximale) veiligheid én flexibiliteit in een modern jasje

Of het nu gaat om belangrijke documenten, je laptop of bezittingen met grote emotionele waarde; Yale heeft gegarandeerd de juiste kluis voor jou. De High Security en Maximum Security kluizen van Yale zijn verkrijgbaar in maten die geschikt zijn voor zowel thuis als op kantoor.

Maximum Security kluizen
Yale beschermt jouw waardevolste bezittingen. En eerlijk is eerlijk; dan is maximale veiligheid een must! Punt uit. Yale introduceert daarom de Maximum Security kluizen, de beste inbraakwerende kluizen die ooit door Yale op de markt zijn gebracht. De kluizen zijn vanzelfsprekend SKG**® gecertificeerd, maar dat is nog niet alles! De deuren van de kluizen zijn namelijk voorzien van verstevigde wanden én een extra anti-boorplaat. En dit in combinatie met lasergesneden deuren die ervoor zorgen dat de deur in de kluis valt, biedt maximale beveiliging tegen openbreken.Het openen van de kluis door jouzelf is daarentegen wel weer een makkie. Zo open je de elektronische kluis makkelijk én snel met een pincode. Na het invoeren van de code wordt de deur automatisch geopend. En mocht er drie keer een foutieve pincode ingevoerd worden, dan wordt de kluis voor één minuut vergrendeld. Dit voor nog een beetje extra beveiliging!

En de kans is zeer klein dat het gebeurt, maar áls de batterij van de kluis leeg is, wil je toch snel toegang kunnen krijgen. Met de noodsleutel is dit geen enkel probleem! Ook is het plaatsen van een 9V-batterij (niet inbegrepen) een optie. De keuze is aan jou! 

High Security kluizen
En mag het allemaal ietsjes minder zijn, dan kies je voor een High Security kluis. De kluizen uit deze range behoren tot de middenklasse van de serie inbraakwerende kluizen van Yale. Ook deze exemplaren zijn stuk voor stuk voorzien van verstevigde wanden en hebben een lasergesneden deur die bescherming bieden tegen openbreken. Ideaal om bezittingen die wél waarde hebben in op te bergen!En wist je dat de nieuwe range uitgerust is met allerlei handige snufjes? Denk bijvoorbeeld aan het automatisch openen van de deur en een helder LCD-display voor snelle toegang. De sleutels hang je eenvoudig aan de haakjes die zich aan de binnenkant van de kluis bevinden. En tot slot is de binnenzijde verlicht, waardoor jouw spullen altijd goed zichtbaar zijn! Ideaal!

Bekijk snel ons nieuwe assortiment.

>> Yale Maximum Security SKG** kluizen

>> Yale High Security kluizen