Onbezorgd genieten van de donkere dagen

Onbezorgd genieten van de donkere dagen? Maak je huis gezellig met wat kaarsen of een haardvuur. Maar wees ook alert en beveilig je huis extra goed, want voor inbrekers is dit dé periode om veelvuldig te werk te gaan. Tip: Veel mensen zullen de feestdagen dit jaar thuis doorbrengen. Hierdoor vallen onbewoonde huizen extra op voor inbrekers!

Onbezorgd genieten van deze knusse wintermaanden kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. Maar wanneer is jouw woning nou boefproof? De specialisten van Yale helpen je graag op weg en hebben de beste tips voor je verzameld

Kies voor zekerheid én veiligheid 
Vergeet jij ook weleens je deur op slot te doen als je weggaat? Met ons gloednieuwe slimme slot Yale Linus is dit geen probleem! Met dit veilige deurslot kun je altijd en overal jouw voordeur vergrendelen én ontgrendelen. Schakel over op sleutelloze toegang, kijk wie er wanneer binnenkomt en verstrek virtuele gastsleutels. Je kunt zelfs op afstand controleren of je deur open of dicht is. Linus maakt het leven makkelijker én veiliger, zodat jij onbezorgd kunt genieten van de feestdagen!

Maak kennis met het slimme deurslot Yale Linus >


Altijd en overal controle
Op afstand live beelden bekijken, realtime gesprekken voeren met iemand die voor je deur staat of direct een gratis melding op je smartphone zodra het alarm afgaat; met een Yale alarmsysteem kan het allemaal! Daarnaast heb je altijd en overal de controle over de beveiliging van jouw woning, waar je ook bent!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Houd je buitenboel 24/7 in de gaten
Wist je dat 25% van de Nederlandse huizen voorzien is van een beveiligingscamera? Bij Yale staan we hier niet van te kijken. Wij adviseren altijd om, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk van Nemef, ook voor een beveiligingscamera te kiezen. Niet alleen om inbrekers af te schrikken, maar zeker ook om de buitenboel 24/7 in de gaten te houden! Loopt er iemand je tuin in of wordt er beweging gedetecteerd op je oprit, dan ontvang je meteen een melding op je smartphone. Handig én veilig, zeker tijdens de donkere dagen!

Bekijk hier de beveiligingscamera's van Yale Smart Living >Weet wie er voor de deur staat…. 
De bel gaat, je verwacht geen bezoek en kunt niet zien wie er voor de deur staat. Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ’s avonds. De digitale deurspion van Yale is dé tool om te zien wie er voor de deur staat, voordat je deze daadwerkelijk opendoet. 

Bekijk hier de Yale digitale deurspionnen >