Sneak preview: Yale Linus®

Een slim deurslot gebaseerd op 180 jaar beveiligingservaring

CES 2020 in Las Vegas was voor Yale dé perfecte plek om Linus® aan te kondigen en te presenteren. Het gloednieuwe gemotoriseerde slimme deurslot biedt consumenten de ideale combinatie tussen een hoog beveiligingsniveau en gebruiksgemak. Linus® heeft tevens een dag na de openbare aankondiging op CES 2020 de ‘Ambient Top Pick’ prijs gewonnen.

Aangedreven door geavanceerde software en de gebruiksvriendelijke Yale Access-app, biedt het slimme deurslot Linus® extra functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om de deur te openen en te sluiten via de app, toegang te verlenen zonder sleutels en bij te houden wie er 24/7 komt en gaat.

Linus® heeft een modern en verfijnd ontwerp met extra functies. Het nieuwe slot is het startpunt voor elke slimme woning. Het biedt zijn gebruikers meer flexibiliteit en gemak in hun drukke bestaan, zonder concessies te doen op het gebied van design en met volledige bediening via smartphone.

Het slimme deurslot Linus® is voorzien van innovatieve DoorSense™ -technologie die waarschuwt wanneer de deur open of gesloten is. Dankzij de automatische vergrendelingsfunctie van Linus® kan via de Yale Access-app het slot zo worden ingesteld dat deze automatisch of na een bepaalde tijd op slot wordt gedraaid zodra u de deur achter u dichttrekt. Zo kunt u met een gerust hart op pad omdat u altijd weet dat de deur op slot zit.

De automatische ontgrendelingsfunctie herkent uw aankomst en ontgrendelt automatisch wanneer u naar de deur loopt. Linus® registreert wat er met het slot gebeurt, zoals vergrendelingen en ontgrendelingen, en deze handelingen zijn te allen tijde terug te vinden in de app.

Bij het ontwikkelen van Linus® heeft Yale ernaar gestreefd om aan de groeiende vraag naar uiterst esthetische smart home-beveiligingsoplossingen te voldoen. Hiervoor werkte Yale samen met Yves Behar, een Zwitserse ontwerper en Chief Creative Officer bij August, Yale's zusterbedrijf en oprichter van Fuseproject, een bekroond industrieel ontwerpbureau.

Dit jaar zal het slimme deurslot Linus® in diverse Europese landen op de markt worden gebracht. Houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Yale Linus? Laat dan hieronder je mailadres achter!

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen om aan mijn verzoek te voldoen. *