Nieuwe updates voor de Yale View-app

Alle Yale Smart Home binnen- en buitencamera’s worden bediend met de Yale View-app. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat deze app goed functioneert. Om de ervaring van onze consumenten bij het gebruik van de app te verbeteren, is er de afgelopen periode hard gewerkt aan een aantal nieuwe updates die gebruikers nog meer flexibiliteit en gemak bieden in hun dagelijks leven.

Meerdere camera’s en gebruikers tegelijk
Met de bijgewerkte Yale View-app kunnen gebruikers voortaan camera's delen met familie en vrienden. Zo kunnen er meerdere personen tegelijk inloggen op één camera. Ook is het mogelijk om op elk moment de livestream van maximaal 4 camera’s tegelijkertijd te bekijken.

Extra opname- en opslagfuncties
Daarnaast kunnen gebruikers vanaf nu in de Yale View-app een zogenaamd opname schema instellen, bijvoorbeeld elke dag van 9:00 tot 17:00 uur. Zodra de opslag vol zit, worden de oudste beelden overschreven. En omdat de bewegingsdetectiefunctie vanaf nu gekoppeld is aan de opslagfunctie, is het zelfs mogelijk om alle vastgelegde beelden daadwerkelijk op je telefoon te volgen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een mini SD-kaart of DVR om de beelden op te kunnen slaan.

Camera overzicht en meldingen bij offline
Voor een georganiseerd ‘Mijn apparaten’ overzicht kunnen de camera’s als lijst of raster worden bekeken en eenvoudig worden ingedeeld. Gebruikers van de Yale View-app kunnen nu ook meldingen ontvangen als een apparaat offline is. Tevens kunnen gebruikers de cameramicrofoon in- of uitschakelen en inloggen met hun e-mailadres.

De nieuwe app-update ondersteunt officieel telefoons met iOS 9 (64-bit), Android 5.0 en recenter. Android-gebruikers met versie 4.1 tot 4.4 kunnen de huidige app tot en met 31 december 2020 downloaden en gebruiken.

Neem voor meer informatie gratis contact op met onze Yale Smart Living helpdesk via telefoonnummer 0900-4600470.