Yale werkt samen met Google Assistent

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan stemassistenten voor het bedienen van slimme apparaten. Om in te spelen op de groeiende vraag naar spraakgestuurde beveiligingsoplossingen in huis werkt Yale nu ook samen met Google Assistent.

Bedien jouw Yale beveiligingsproducten met je stem
Dankzij de integratie kunnen Yale’s Smart Home alarmsystemen samen met de slimme stekkerschakelaar, deur-/raamcontacten en Smart Home camera’s worden geactiveerd met alleen je stem. Zo kun je jouw alarmsysteem inschakelen, je slimme stekkerschakelaar bedienen en controleren of jouw deuren en ramen dicht zitten. Uiteraard dienen deze accessoires wel aangesloten te zijn op jouw Yale Smart Home alarmsysteem.

‘Hi Google’
Er zijn verschillende commando’s* die je kan gebruiken. Als je bijvoorbeeld zegt ''Hi Google, beveiligingssysteem instellen op inschakelen'' of “Hi Google, is het keukenraam gesloten?”, dan wordt de Google Assistent geactiveerd in combinatie met jouw Smart Home alarmsysteem en de andere beveiligingsaccessoires die erop zijn aangesloten. Ook werken de Yale All-in-One camera’s en de Smart Home WiFi camera’s met Google Assistent, waardoor je live beelden kan streamen naar jouw Google Home Hub en andere geschikte schermen voor Google Assistent. Nu kunnen commando’s zoals “Hi Google, toon me de voordeurcamera” of “Hi Google, laat me de kinderkamer zien” worden gebruikt om de camera's te activeren.

Beveiliging wordt nog makkelijker
Google Assistent is een mooie aanvulling op het Smart Living assortiment en maakt het een stuk makkelijker om de beveiliging van jouw huis handsfree te bedienen en te bewaken.