Nationale Inbraakpreventie Weken 2021

Van 1 mei tot en met 30 juni

De Nationale Inbraakpreventie Weken staan weer voor de deur! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Yale voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Slimme deursloten van Yale: deur dicht betekent deur op slot
Wist je dat een inbreker binnen 30 seconden binnen is als je jouw voordeur niet op slot draait? Met de slimme sloten van Yale is jouw huis altijd goed afgesloten. En het mooie is dat je in veel gevallen zelf kunt bepalen hoe en wanneer je de deur bedient. En dit alles zonder sleutels. Ideaal!

Ontdek hier de slimme sloten van Yale

Het slimme deurslot Yale Linus
Het klinkt te mooi om waar te zijn: Je ziet op afstand wie er wanneer binnenkomt én je check eenvoudig of jouw deur open of gesloten is. Je smartphone of Apple Watch tover je eenvoudig om in een virtuele sleutel. En je voordeur opent zodra je aan komt lopen! Makkelijker en veiliger kan niet!

Lees hier alle voordelen en handige snufjes van Yale Linus

Meer inbraken in auto’s en schuurtjes
Het aantal woninginbraken mag dan wel zijn afgenomen, schuren en auto’s daarentegen zijn voor inbrekers populairder dan ooit. Met de Yale All-in-One camera bekijk je altijd en overal live beelden van jouw oprit en tuin, maar schrik je ook inbrekers af. Benieuwd wat deze slimme camera nog meer kan?

Lees hier alles over de Yale All-in-One camera

Veilig erop uit!
Het zal niemand verbazen dat wanneer we straks massaal op vakantie gaan, het aantal inbraken weer zal toenemen. Nu is het moment om te zorgen dat jouw huis boefproof is! Met de volgende tips maken inbrekers geen kans en kun je met een gerust hart de deur uit.

Check hier onze beveiligingstips