Altijd iemand thuis met Yale

/global/scaled/3264x1420x0x2092x1000x435/Local-NL-OW2.0-Yalelock.nl 3.0-Nieuws-NIPW 2021-fabrice-villard-BWN9C9EdbNM-unsplash.jpg

3x de slimste (verlichtings)oplossingen op een rij

Zeker tijdens de donkere dagen is het belangrijk om een bewoonde indruk achter te laten. Met de slimme mogelijkheden van Yale schrik jij letterlijk én figuurlijk inbrekers af. Van een slimme stekkerschakelaar waarmee je jouw alarmsysteem customized tot Philips Hue lampen gekoppeld aan je slimme deurslot Linus. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Slimme deurslot Yale Linus & Philips Hue

Hoe fijn zou het zijn als je lampen uit gaan zodra je de deur uit bent of naar bed gaat? En ze aanspringen als je thuiskomt uit je werk? Met het slimme deurslot Yale Linus gekoppeld aan je Philips Hue lampen is dit geen probleem! Het enige dat je nodig hebt, is de Yale Connect WiFi Bridge! Bonus: De toegang tot jouw huis kun je nog met vertrouwde vrienden en familie delen ook!

Ontdek snel de mogelijkheden >

Yale Smart Home alarmsysteem & Slimme stekkerschakelaar

De boel helemaal slim beveiligen? Dan upgrade je het beveiligingsniveau van jouw woning met het Yale Smart Home alarmsysteem. Hiermee heb je altijd en overal de controle over de beveiliging van jouw woning. Je kunt het systeem naar hartenlust uitbreiden met wel 40 accessoires. Tip: Met de op afstand bedienbare slimme stekkerschakelaar is er altijd iemand thuis!

Lees hier meer over de slimme stekkerschakelaar >

Yale All-in-One camera & Ingebouwde spotlights

Met de Yale All-in-One camera blijft niets onopgemerkt en zie jij 24/7 wat er rond jouw woning gebeurt. Met de ingebouwde spotlight zet jij iedereen in het stralende middelpunt. Je hebt dus niet alleen in no time elke (ongewenste) bezoeker in de smiezen, maar kunt de ingebouwde sirene ook activeren om inbrekers af te schrikken. Ideaal en wel zo veilig!

Ontdek snel meer voordelen >