Veilige feestdagen met Yale

/global/scaled/2500x1088x0x500x1000x435/Local-NL-OW2.0-Yalelock.nl 3.0-Nieuws-NIPW 2021-Christmas tree.jpg

De decembermaand is aangebroken; een heerlijke feestmaand vol gezelligheid! Zullen we het alleen niet te gezellig maken voor inbrekers? Voor hen is dit dé periode om veelvuldig te werk te gaan. Onbezorgd genieten van de donkere (feest)dagen kan alleen als je weet dat jouw huis goed beveiligd is. En met de tips van Yale wordt dit een fluitje van een cent!

Kies voor zekerheid én veiligheid 
Vergeet jij ook weleens je deur op slot te doen als je weggaat? Met Yale Linus is dit verleden tijd! Met dit veilige slimme deurslot en de Connect Wifi Bridge vergrendel én ontgrendel jij jouw voordeur waar en wanneer je maar wilt. Gewoon via de app! Je kunt zelfs op afstand controleren of je deur open of dicht is. Ontdek snel meer voordelen van dit slimme slot!

Maak kennis met het slimme deurslot Yale Linus >Altijd en overal controle
Via de Yale Home app kun je jouw Smart Home alarmsysteem op afstand in- en uitschakelen, live beelden bekijken en ontvang je direct een melding op je smartphone zodra het alarm afgaat. Zo heb je altijd en overal de controle over de beveiliging van jouw woning, waar je ook bent! Ideaal, zeker voor de donkere dagen!

Bekijk hier de alarmsystemen van Yale Smart Living > 

Houd je buitenboel 24/7 in de gaten
Yale adviseert je altijd om, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk van Nemef, voor een beveiligingscamera te kiezen. Niet alleen om inbrekers af te schrikken, maar zeker ook om de buitenboel 24/7 in de gaten te houden! Loopt er iemand je tuin in of wordt er beweging gedetecteerd op je oprit, dan ontvang je meteen een melding op je smartphone.

Bekijk hier de beveiligingscamera's van Yale Smart Living >

Weet wie er voor de deur staat…. 
Yale begrijpt dat je ’s avonds niet graag de deur opendoet, zeker niet als je geen bezoek verwacht! Met de Yale All-in-One voordeurcamera of de digitale deurspion zie je eerst wie er voor jouw deur staat, voordat je deze daadwerkelijk opendoet. Zo bieden we je net dat beetje extra zekerheid én veiligheid.

Bekijk hier de Yale digitale deurspionnen >

Laat een bewoonde indruk achter
Zeker tijdens de donkere dagen is het belangrijk om een bewoonde indruk achter te laten. Met de slimme mogelijkheden van Yale schrik je letterlijk én figuurlijk inbrekers af. Van een slimme stekkerschakelaar waarmee je jouw alarmsysteem customized tot Philips Hue lampen gekoppeld aan je slimme deurslot Linus. Met de oplossingen van Yale is er altijd iemand thuis!

Bekijk hier de slimme mogelijkheden >