Yale en Home Connect Plus gaan samenwerken en bieden een grenzeloze Smart Home ervaring

/Local/NL/OW2.0/Yalelock.nl%203.0/Nieuws/Home%20connect%20plus/JUN_28_21%2023x10%20NEWS%20BANNER%20V02_ENGLISH%20300ppi.jpg

Dankzij onze nieuwe samenwerking met Home Connect Plus kun je het slimme deurslot Linus® verbinden met verschillende smart home apparaten of systemen en deze bedienen vanaf één centraal platform - de Home Connect Plus app. Zo haal je nog meer uit je smart home technologie!

Heb je er ooit van gedroomd om met een gerust hart van huis te gaan, wetende dat jouw huis veilig is met de voordeur op slot, de jaloezieën naar beneden en het alarm geactiveerd? En wil je misschien ook de mogelijkheid hebben om te controleren of de ramen gesloten zijn, of gewoon in staat zijn om op afstand je deur te ontgrendelen en de lichten aan te doen als je met je handen vol boodschappen voor de deur staat? De Home Connect Plus app is dan precies wat je nodig hebt!

Je kunt je Smart Home nu precies zo inrichten en organiseren als je zelf wilt. Je kunt gepersonaliseerde automatiseringen creëren en acties activeren bij het vergrendelen of ontgrendelen van je deur met Linus®,  afhankelijk van jouw individuele behoeften en voorkeuren. Het enige wat je hoeft te doen, is Linus® op de gebruikelijk manier verbinden met de WiFi bridge en de Yale Access app. Vervolgens koppel je de Linus (bij instellingen) met de Home Connect Plus app. Veel van de dagelijkse taken - vanaf het moment dat je 's morgens opstaat, het huis verlaat voor je werk en 's avonds naar bed gaat - worden voortaan automatisch afgehandeld.

De Home Connect Plus app kan voor verschillende merken worden gebruikt en is gratis te downloaden in alle app stores in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zweden. Andere Europese landen zullen spoedig volgen.  Bovendien zijn Yale en Home Connect Plus van plan om gezamenlijke diensten te ontwikkelen die nog meer voordelen voor de gebruikers zullen opleveren.

Download eenvoudig de Home Connect Plus app en verbind je slimme deurslot Linus® met andere smart home apparaten om te genieten van een echte smart home ervaring.

Meer informatie >