Yale All-in-One camera

Ga met een gerust hart de deur uit!

Met de Yale All-in-One WiFi voordeurcamera kun je praten met iemand die voor je deur staat. Dankzij de bewegingsdetectie en de spreek-/luisterfunctie kun je bijvoorbeeld de bezorger vragen of hij het pakketje bij de buurman kan achterlaten. De camera is volledig te bedienen via de Yale View app en beschikt over extra functies, zoals het delen van camera's met vrienden, het inplannen van continue opname, bewegingsdetectie opname en het groeperen van maximaal vier Yale camera's voor een naadloze gebruikerservaring.

Om het je makkelijk te maken, hebben we alle voordelen van de All-in-One camera voor je op een rijtje gezet:

1. Live beelden bekijken
Je weet precies wat er thuis gebeurt met 24/7 live streaming, ongeacht waar je bent. Voor duidelijke beelden dag en nacht, beschikt de camera over versterkt nachtzicht tot 10 meter.

2. Weet wie er langs komt, zelfs als je weg bent
Met de slimme bewegingssensoren en live meldingen via de Yale View app weet je precies wanneer de bezorger of een vriend langs is geweest.

3. Totale gemoedsrust
Met de spreek-/luisterfunctie praat je met iedereen die voor je deur staat, ook als je niet thuis bent.

4. Effectief afschrikmiddel
Je kunt de ingebouwde spotlight en sirene activeren om ongewenste bezoekers af te schrikken, zowel in je tuin als op de oprit!

5. Te bedienen via de Yale View app
De Yale View app geeft je de controle over jouw Yale Smart camera, waar je ook bent!

6. Te bedienen met toonaangevende stemassistenten
Via de stembediening van Google Assistent en Amazon kun je de camerabeelden live bekijken op je slimme speakers met scherm. 

Review Smarthome Magazine: "Yale All-in-One outdoor camera; waar voor je geld!"

Smarthome Magazine, het platform met het laatste nieuws- en onafhankelijke reviews van smart home-producten, heeft de All-in-One camera van Yalegetest en bekroond met een 8. Het testteam kwam tot de volgende conclusie; "Voor een prijs van 129 euro haal je een fijne en uitgebreide beveiligingscamera in huis. De camera biedt een complete alles-in-één-ervaring aan."

Lees hier de volledige review