Is jouw cilinder geschikt voor Linus?

Bekijk hier de mogelijkheden

Geschikte cilinders voor het slimme deurslot Yale Linus®
Het slimme deurslot Linus® wordt aan de binnenzijde van de deur over je bestaande sleutel geplaatst. Een cilinder met paniekfunctie (ook wel hotelfunctie, anti-paniekfunctie of noodfunctie genoemd) is vereist als je gebruik wilt blijven maken van je huidige sleutel om binnen te komen.

Controleer je bestaande cilinder
Je kan zelf controleren of je huidige cilinder over deze functie beschikt door aan de binnen- en buitenzijde tegelijk een sleutel te plaatsen en één sleutel rond te draaien. Als de andere meedraait heeft je cilinder de paniekfunctie en is deze geschikt voor het Linus® slimme deurslot.

Andere cilinder nodig
Indien je huidige cilinder niet over de paniekfunctie beschikt, raden we ten zeerste aan een andere cilinder te plaatsen. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om met een sleutel de deur te openen.

Geschikte veiligheidscilinders met een paniekfunctie zijn:

  • Is jouw cilinder geschikt of heb je een oplossing gevonden? Bekijk hier onze Linus verkooppunten en maak jouw leven een stuk gemakkelijker

Is jouw cilinder geschikt of heb je een oplossing gevonden? Bekijk hier onze Linus verkooppunten en maak jouw leven een stuk gemakkelijker!