Yale kluizen

Yale zorgt al ruim tweehonderd jaar voor de beveiliging van jouw huis en je meest geliefde, persoonlijke én dierbare bezittingen. Wij vinden dat je de vrijheid moet hebben om te gaan en te staan waar je wilt met de zekerheid dat je persoonlijke eigendommen zo optimaal mogelijk beschermd worden.

Ons assortiment Yale kluizen is speciaal voor dit doel ontworpen. Wij volgen onze missie om jou een zorgeloos bestaan te bieden. En dit is precies wat je van een marktleider op het gebied van beveiligingsproducten mag verwachten! Onze ruime ervaring en creativiteit gekoppeld aan de nieuwste technologieën en materialen heeft geresulteerd in een moderne serie kluizen die voldoet aan de meest extreme eisen. En daar zijn we trots op!

Zoals je van Yale mag verwachten, bieden we je een ruim assortiment kluizen in verschillende soorten en maten. Brandwerende kluizen, gecertificeerde kluizen, veiligheidskluizen, standaard kluizen, sleutelkluizen en reiskluizen, bij Yale ben je aan het juiste adres als het om kluizen van topkwaliteit gaat.

De Yale kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn vaak voorzien van voorgeboorde gaten, waardoor de kluizen eenvoudig en snel gemonteerd kunnen worden. Bij Yale staat de veiligheid van jouw bezittingen voorop en bieden we je de keuze uit verschillende opties en mogelijkheden. Zo kunnen de meeste kluizen handmatig geopend worden met een sleutel. Voor een aantal andere kluizen dien je een persoonlijke code in te voeren. Er is dus voor ieder wat wils, de keuze is aan jou! 

Yale brandwerende kluizen

Ons assortiment Yale kluizen: