Yale inbraakwerende privékluizen

Kluis voor thuis!

We hebben allemaal wel waardevolle spullen of belangrijke documenten in huis liggen waar we zuinig op zijn. Denk bijvoorbeeld aan sieraden, paspoorten of een externe harde schijf. Dit zijn zaken die je veilig op wilt bergen in een kluis. Ben jij op zoek naar een kluis voor thuis? Dan biedt Yale verschillende opties en mogelijkheden. Zo heeft de privékluis een compact formaat, waardoor deze perfect onder een bureau of in een kast past.

Het mooie van de privékluizen van Yale is dat ze stuk voor stuk elektronisch zijn. Hierdoor open je ze makkelijk én snel middels het invoeren van een persoonlijk pincode. Handig en wel zo veilig dus! En in geval van nood, kunnen de kluizen altijd geopend worden met de meegeleverde noodsleutel. Zelfs als de batterijen leeg zijn, heb je dus geen probleem! Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt, de waarde van je spullen én de mate van beveiliging, kies je de kluis die past bij jouw situatie.

Maximum, high of standard security
Voor de hoogste inbraakwerendheid zijn er de kluizen uit de Maximum Security serie, de beste inbraakwerende kluizen die ooit door Yale op de markt zijn gebracht. De kluizen zijn SKG**® gecertificeerd en voorzien van verstevigde wanden, een extra anti-boorplaat en lasergesneden deuren. Hierdoor wordt de kluis maximaal beschermd tegen openbreken. De High Security kluizen behoren tot de middenklasse van het assortiment en bieden een goede beveiliging tegen openbreken. Ben je op zoek naar een kluis die jouw spullen een goede basisbeveiliging biedt? Dan zijn de kluizen uit de Standard Security serie geschikt. Deze kluizen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment inbraakwerende privékluizen:

Maximum Security SKG** privékluis - YSEM/250/EG1

High Security privékluis - YSEB/250/EB1

High Security compacte kluis - YSEB/200/EB1

Standard Security kluis small - YSV/200/DB1

Standard Security kluis medium - YSV/250/DB1