Yale brandwerende kluizen

Ontworpen om koel te blijven

De brandwerende kluizen van Yale zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en vallen onder de High Security klasse. Vanzelfsprekend zijn alle brandwerende kluizen van Yale grondig getest op weerstand tegen extreme temperaturen en vocht, zowel in onze eigen laboratoria als door onafhankelijke externe testinstituten. De Yale brandwerende kluizen zijn getest en goedgekeurd tot 1 uur brandwering voor documenten conform NT Fire 017 norm.

De Yale kluizen zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie op het gebied van brandwerendheid. Mocht er brand uitbreken, dan weet je in ieder geval zeker dat jouw waardevolle bezittingen uitstekend beschermd worden. Denk hierbij aan waardepapieren of belangrijke documenten. Tevens zijn de kluizen voorzien van een state-of-the-art digitale touchpad technologie. De kluizen zijn hierdoor niet alleen eenvoudig te bedienen, maar daarnaast ook een uur lang bestand tegen de hitte die ontstaat bij een brand.

Wist je dat….
… een vuurproef wordt uitgevoerd in een oven waar de kluis wordt verhit tot een temperatuur van 927 graden? Dit om de extreme temperatuur te simuleren die optreedt als een huis in brand staat.


Bekijk hier ons uitgebreide assortiment brandwerende kluizen:

Brandwerende kluis document medium - YFM/352/FG2

Brandwerende kluis document large - YFM/420/FG2

Brandwerende kluis document extra large - YFM/520/FG2