Inbraakwerende kantoorkluizen

kluis voor op kantoor

Op een kantoor heb je vaak te maken met belangrijke papieren die gevoelige informatie bevatten. Bij Yale snappen we dat je dit soort vertrouwelijke informatie niet zomaar in een kast of bureaula wilt achterlaten. De kantoorkluis van Yale is in zo’n geval de beste oplossing! Een kantoorkluis is groter dan een privékluis en heeft genoeg ruimte om kleine waardevolle goederen, maar ook bijvoorbeeld mappen in op te bergen.

De kantoorkluizen van Yale zijn stuk voor stuk elektronisch. Hierdoor open je ze makkelijk én snel middels het invoeren van een persoonlijk pincode. Handig en wel zo veilig dus! En in geval van nood, kunnen de kluizen altijd geopend worden met de meegeleverde noodsleutel. Zelfs als de batterijen leeg zijn, heb je dus geen probleem! Afhankelijk van de ruimte die je nodig hebt, de waarde van je spullen én de mate van beveiliging, kies je de kluis die past bij jouw situatie. 

Maximum, high of standard security
Welke kantoorkluis geschikt is voor jou is, naast de waarde van je spullen, afhankelijk van het gewenste beveiligingsniveau. Waar de kluizen uit de Maximum Security serie de hoogste inbraakwerendheid bieden, behoren de High Security kluizen tot de middenklasse van het assortiment. Tot slot zijn er de Standard Security kluizen die een basisbeveiliging bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Alle Yale kluizen bevestig je eenvoudig aan je vloer of wand met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Wil je graag meer weten over de verschillen in beveiligingsniveau? Klik dan hier!

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment inbraakwerende kantoorkluizen:


Maximum Security kantoorkluis - YSEM/400/EG1

Maximum Security professionele kluis - YSEM/520/EG1

High Security kantoorkluis - YSEB/400/EB1

Standard Security kluis large - YSV/390/DB1