Inbraakwerende laptopkluizen

Bescherm je laptop!

Jouw laptop is een bron van informatie. Daarom is het van groot belang dat je laptop goed beschermd wordt, zodat belangrijke documenten, foto’s en persoonlijke data niet zomaar verloren gaat. Om al deze belangrijke en gevoelige informatie te beschermen, heeft Yale speciaal voor jou een serie kluizen ontworpen. Alle kluizen zijn geschikt om een laptop met een beeldschermformaat van maximaal 15,6 inch veilig in op te bergen.

Alle laptopkluizen zijn elektronisch en open je makkelijk én snel middels het invoeren van een persoonlijk pincode. In geval van nood, kunnen de kluizen altijd geopend worden met de meegeleverde noodsleutel. Zelfs als de batterijen leeg zijn, heb je dus geen probleem! Afhankelijk van de waarde van je spullen én de mate van beveiliging, kies je de kluis die past bij jouw situatie.Maximum, high of standard security
Voor elk gewenst beveiligingsniveau heeft Yale een laptopkluis in het assortiment. Voor een basisbeveiliging is er de Standard Security laptopkluis. Wil je meer bescherming tegen openbreken? Kies dan voor de laptopkluis uit de High Security serie. Met de lasergesneden deur en verstevigde wanden behoort deze kluis tot de middenklasse van het Yale kluizen assortiment. Voor een maximale beveiliging is er een SKG**® gecertificeerde kluis. De deuren van deze kluis zijn voorzien van verstevigde wanden én een extra anti-boorplaat. En dit in combinatie met lasergesneden deuren die ervoor zorgen dat de deur in de kluis valt, biedt maximale beveiliging tegen openbreken. Alle Yale kluizen bevestig je eenvoudig aan je vloer of wand met de meegeleverde bevestigingsmaterialen.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment inbraakwerende laptopkluizen:

Maximum Security SKG** laptopkluis - YLEM/200/EG1

High Security laptopkluis - YLEB/200/EB1

Standard Security laptopkluis - YLV/200/DB1